I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Legg til eller oppdater en digital lommebok som betalingsmåte

Et egendefinert ikon for den eldre versjonen av Merchant Center og Merchant Center Next.

For å gi kundene dine en bedre kjøpsopplevelse kan du godta betaling via digital lommebok, noe som betyr at du kan tilby dem muligheten til å betale for kjøp med digitale lommebøker (for eksempel Google Wallet).

Hvis du godtar digitale lommebøker som betalingsmåte, blir betalingsprosessen også mer effektiv og praktisk, og du kan oppnå en høyere samlet kundetilfredshetsscore, noe som gjenspeiles i vurderingen på resultatkortet for Shopping-opplevelse.

Veiledning

Legg til eller oppdater en digital lommebok som betalingsmåte:

1. Gå til nettstedet ditt.
  2. Sørg for at indekserings-/robottaggene er riktig konfigurert. I noen tilfeller kan Google StoreBot også gjennomsøke nettstedet automatisk eller utløses av nettstedeieren. Finn ut mer om Google-søkeroboter og -hentere.
  3. Legg til en digital lommebok som betalingsmåte på betalingssiden.
  4. Sørg for at kundene ikke blir bedt om å logge på under betalingsprosessen. Hvis kundene må logge på, kan vi ikke vise informasjon om betalingsmåten din.
  5. Når du har lagt til en digital lommebok som betalingsmåte i kassen, må du vente i opptil 30 dager til resultatkortet for Shopping-opplevelse viser og validerer disse dataene.
  6. Hvis antallet digitale lommebøker som vises på resultatkortet for Shopping-opplevelse, ikke samsvarer med det du tilbyr, eller hvis du ikke tilbyr betaling uten innlogging, men godtar digital lommebok som betalingsmåte, kan du kontakte oss.

Typene digitale lommebøker som for øyeblikket registreres på resultatkortet for Shopping-opplevelse, er PayPal, Google Wallet, Apple Pay og Amazon Pay.

Linker til relatert innhold