Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Sähköisen lompakon maksutavan lisääminen tai päivittäminen

Oma kuvake klassiselle Kauppiaskeskukselle ja uudelle Kauppiaskeskukselle.

Voit parantaa asiakkaiden ostokokemusta hyväksymällä sähköisiä lompakkotyyppejä, eli tarjota asiakkaille mahdollisuuden maksaa ostoksensa sähköisillä lompakoilla (esim. Google Wallet).

Sähköisen lompakon maksutapojen hyväksyminen helpottaa ja nopeuttaa myös maksamista. Lisäksi se voi auttaa parantamaan asiakastyytyväisyyspisteitäsi, jotka näkyvät Ostokokemusmittaristo-arviossasi.

Ohjeet

Voit lisätä tai päivittää sähköisen lompakon maksutavan seuraavasti:

1. Siirry verkkosivustollesi.
  2. Varmista, että indeksointi‑ tai robottitagit on määritetty oikein. Joissakin tapauksissa Google StoreBot voi myös indeksoida verkkosivustosi automaattisesti tai sivuston omistaja voi käynnistää indeksoinnin. Lue lisää Googlen indeksointiroboteista ja hakijoista.
  3. Lisää sähköisen lompakon maksutapa kassasivulle.
  4. Varmista, ettei ostoprosessi edellytä asiakkaiden kirjautumista. Jos asiakkaiden on kirjauduttava sisään, emme voi lisätä maksutapatietojasi.
  5. Kun olet lisännyt sähköisen lompakon maksutavan ilman tilin luomisvaatimusta, sinun on odotettava 30 päivää, ennen kuin Ostokokemusmittaristo näyttää ja vahvistaa datan.
  6. Jos Ostokokemusmittaristossa näkyvien sähköisten lompakoiden määrä ei vastaa tällä hetkellä tarjoamaasi sähköisten lompakoiden määrää tai sivustollasi ei voi maksaa ilman tilin luomista, vaikka hyväksyt sähköisen lompakon käytön maksutapana, ota meihin yhteyttä.

Ostokokemusmittariston avulla seurattavat sähköiset lompakkotyypit ovat tällä hetkellä PayPal, Google Wallet, Apple Pay ja Amazon Pay.