I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Tilføj eller opdater din betalingsmetode for elektronisk pung

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

For at forbedre købsoplevelsen for dine kunder kan du acceptere betaling med elektronisk pung, hvilket betyder, at du kan give kunderne mulighed for at betale for deres køb ved hjælp af elektroniske punge (f.eks. Google Wallet).

Hvis du accepterer betalingsmetoder med elektronisk pung, bliver betalingsprocessen også nemmere og mere effektiv, og det kan være med til at forbedre din samlede kundetilfredshed, hvilket vil kunne ses i Bedømmelse af købsoplevelse.

Vejledning

Tilføj eller opdater din betalingsmetode for elektronisk pung:

1. Besøg dit website.
  2. Sørg for, at dine indekserings-/robot-tags er konfigureret korrekt. I nogle tilfælde kan Google StoreBot også crawle dit website automatisk, eller når det aktiveres af websiteejeren. Få flere oplysninger om Google-crawlere og -hentere.
  3. Føj en betalingsmetode med elektronisk pung til din betalingsside.
  4. Sørg for, at din betalingsproces ikke kræver, at kunderne skal logge ind. Hvis kunderne skal logge ind, kan vi ikke få vist oplysninger om din betalingsmetode på listen.
  5. Når du har føjet en betalingsmetode med elektronisk pung til din gæstebetaling, skal du vente i op til 30 dage, før Bedømmelse af købsoplevelse vises, og du kan validere disse data.
  6. Hvis det antal elektroniske punge, der vises på Bedømmelse af købsoplevelse, ikke svarer til det, du tilbyder i øjeblikket, eller hvis du ikke tilbyder gæstebetaling, men accepterer elektronisk pung som betalingsmetode, skal du kontakte os.

De typer af elektroniske punge, der i øjeblikket spores af Bedømmelse af købsoplevelse, er PayPal, Google Wallet, Apple Pay og Amazon Pay.