Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

API-virheiden korjaaminen API-kutsujen avulla

Oma kuvake Merchant Center Nextin artikkeleille

Jos haluat tietoa API-virheiden korjaamisesta API-kutsujen avulla klassisessa Kauppiaskeskuksessa, klikkaa tästä.

Kauppiaskeskuksen "API-kutsut"-välilehdellä näkyy kaikkien Content API for Shopping ‐pyyntöjen tila.

"API-kutsut"-välilehdellä voit

• nähdä kaikki onnistuneet ja epäonnistuneet API-pyynnöt tietyltä ajanjaksolta
  • nähdä onnistuneiden ja epäonnistuneiden pyyntöjen määrän API-palvelun ja ‑menetelmän perusteella
  • nähdä esimerkkejä epäonnistuneista pyynnöistä.

Tällä sivulla kerrotaan, miten voit käyttää "API-kutsut"-välilehteä API-pyyntöjen virheiden diagnosointiin. Kun olet korjannut virheet, voit lähettää API-pyynnöt uudelleen.

Huom. API-kutsujen näkymä ei ole oletuksena käytettävissä. Jos haluat käyttää tätä ominaisuutta, laita API-kutsut päälle laajennuksena. Laajennus voidaan ottaa käyttöön millä tahansa Merchant Center Next ‐tilillä, mutta siitä on hyötyä vain API-käyttäjille. Jos et ole API-käyttäjä, et näe lainkaan dataa. Lue lisää laajennusten aktivoinnista Kauppiaskeskuksessa.

API-pyyntöjen tarkistaminen

"API-kutsut"-välilehdellä on kaksi pääosaa:

• Aikajanakaaviossa näkyy onnistuneiden ja epäonnistuneiden API-pyyntöjen määrä tietyltä ajanjaksolta.
  • Taulukossa näkyy API-pyyntöjen kokonaismäärä ja epäonnistuneiden API-pyyntöjen määrä.
Huom. Kaavion aikaleimat perustuvat tilin asetuksissa valittuun aikavyöhykkeeseen.

API-pyyntöjen tarkistaminen:

1. Klikkaa Kauppiaskeskus-tililtä asetus- ja työkalukuvaketta Työkalut ja asetukset ‑valikon kuvake [Ratas] ja valitse sitten API-kutsut.
  2. Valitse ajanjakso Ajanjakso-suodattimella.
  3. Valitse sivun yläreunassa olevasta suodatinpalkista, minkä API-palvelupyynnön haluat tarkistaa (esimerkiksi tuotteet, joissa käytetään lisäysmenetelmää). API-palvelupyyntö päivittyy sekä taulukkoon että aikajanalle.

Epäonnistuneiden API-pyyntöjen selvittäminen

Kun valitun datavälin tulokset näkyvät taulukossa, voit nopeasti päätellä epäonnistuneiden API-pyyntöjen syyt selaamalla listattuja palveluja ja menetelmiä. Oletusarvoisesti virheet on listattu palvelun nimen mukaan, mutta voit muuttaa lajittelujärjestystä valitsemalla sarakeotsikon.

Epäonnistuneiden pyyntöjen selvittäminen:

1. Näet virheen esimerkistä "Virheet / API-kutsut, joihin virhe vaikuttaa". Valitse Näytä lisää, niin näet lisätietoja virheilmoituksista.
  2. Voit käyttää virheilmoituksia ohjeena API-pyyntöjen korjaamiseen.