Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Vastaavuustunnus [webitemid]

Oma kuvake klassiselle Kauppiaskeskukselle ja Merchant Center Nextille.

Vastaavuustunnus [webitemid] ‐määritteellä voit yhdistää tuotteen

• kahden ensisijaisen syötteen välillä (toisessa näkyy vain paikallisia tuotemainoksia ja toisessa vain Shopping-mainoksia)
  • paikallistuotesyötteessä ensisijaisessa tuotesyötteessä olevaan tuotteeseen.

Sisällys

Käyttö

Optional Valinnainen kullekin tuotteelle.

Vastaavuustunnus [webitemid] ‑määritettä suositellaan kaikille tuotteille, joilla on eri tunnus/SKU verkossa ja paikallisesti.

Muoto

Tyyppi Teksti (merkkijono)
Toistuva kenttä Ei
Tiedostomuoto Esimerkkiarvo
Tekstisyötteet WB1011
XML-syötteet <g:webitemid>WB1011</g:webitemid>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Vähimmäisvaatimukset

Seuraavien vaatimusten pitää täyttyä, jotta tuotteesi voivat näkyä. Jos vaatimukset eivät täyty, hylkäämme tuotteesi ja ilmoitamme asiasta Kauppiaskeskus-tililläsi.

• Lisää vastaavuustunnus [webitemid], joka vastaa verkkotuotetunnusta. Tämän on aina vastattava tuotesyötteen vastaavan version (jos sellainen on) tunnusta.
Huom. Koska vastaavuustunnusta käytetään vain vastaavuuksien hakuun, useat tuotteet voivat käyttää samaa vastaavuustunnusta, jos ne mäpätään samaan tuotteeseen tuotesyötteessä.
  • Poista alussa ja lopussa olevat välilyönnit sekä rivinvaihdot (0x0D).
    • Korvaa jokainen rivinvaihdon (0x0D) ja välilyöntimerkin (Unicode-merkit, joilla on välilyöntiominaisuus) jakso yhdellä välilyönnillä (0x20).
  • Vain kelvolliset Unicode-merkit hyväksytään. Seuraavia merkkejä ei hyväksytä:
    • ohjausmerkit (paitsi rivinvaihto 0x0D)
    • funktiomerkit
    • yksityisen käyttöalueen merkit
    • sijaismerkit
    • käyttämättömät koodipisteet (erityisesti jos suurempi kuin 0x10FFFF).

Kun tuote on lisätty, vastaavuustunnus [webitemid] ‐määritteen arvoa ei voi muuttaa, vaikka päivittäisit datasyötteesi. Sitä ei myöskään voi käyttää jollekin muulle tuotteelle myöhemmin.