I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Match-id [webitemid]

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Brug attributten match-id [webitemid] til at matche et produkt:

• Mellem to primære feeds (det ene med destination for annoncer for lokalt butikslager og det andet med destination for Shopping-annoncer).
  • I et lokalt produktfeed til et produkt i et primært produktfeed.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Hvornår den kan bruges

Optional Valgfrit for hvert produkt

Attributten match-id [webitemid] anbefales for alle varer, hvor id'er/varenumre er forskellige for onlineprodukter og lokale produkter.

Format

Type Tekst (streng)
Gentaget felt Nej
Filformat Eksempel på værdi
Tekstfeeds WB1011
XML-feeds <g:webitemid>WB1011</g:webitemid>

Hvis du vil have flere oplysninger om, hvordan du formaterer dine data til Content API, kan du gå til ressourcen Content API for Shopping.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om det på din Merchant Center-konto.

• Indsend det match-id [webitemid], der matcher dit onlineprodukt-id. Dette bør altid matche id for den tilsvarende variant i dit produktfeed, hvis der findes en.
Bemærk! Da match-id kun anvendes til matchning, kan flere varer godt dele det samme match-id, hvis de er tilknyttet den samme vare i dit produktfeed.
  • Fjern foran- og bagvedstillede mellemrum og linjeskift (0x0D).
    • Erstat hver sekvens af linjeskift (0x0D) og blanktegn (Unicode-tegn med blanktegnsegenskab) med et enkelt blanktegn (0x20).
  • Der accepteres kun gyldige Unicode-tegn, med undtagelse af følgende tegn:
    • Kontroltegn (undtagen linjeskift 0x0D)
    • Funktionstegn
    • Brugerdefinerede tegn
    • Surrogatpar
    • Ikke tildelte kodepunkter (navnlig ethvert kodepunkt større end 0x10FFFF)

Når et produkt er indsendt, kan værdien for attributten match-id [webitemid] ikke ændres, heller ikke selvom du opdaterer dit datafeed. Værdien kan heller ikke bruges til et andet produkt på et senere tidspunkt.