Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Aikaleima [timestamp]

Oma kuvake klassiselle Kauppiaskeskukselle ja Merchant Center Nextille.

Aikaleima [timestamp] ‐määritteellä voit ilmoittaa myyntihetken aikaleiman tietyllä aikavyöhykkeellä.

Sisällys

Käyttö

Required Pakollinen paikallisten syötteiden kumppanuusohjelmassa.

Muoto

Tyyppi Merkkijono
Toistuva kenttä Ei
Tiedostomuoto Esimerkkiarvo
Tekstisyötteet 2016-05-09T14:08:45+00:00
XML-syötteet <g:timestamp>2016-05-09T14:08:45+00:00</g:timestamp>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Vähimmäisvaatimukset

Seuraavien vaatimusten pitää täyttyä, jotta tuotteesi voivat näkyä. Jos vaatimukset eivät täyty, hylkäämme tuotteesi ja ilmoitamme asiasta Kauppiaskeskus-tililläsi.

• Ilmoita myyntihetken aikaleima tietyllä aikavyöhykkeellä ISO 8601 ‑standardin mukaisesti ilmaistuna.
  • Aikaleima [timestamp] -määrite oikeassa muodossa:
    • vvvv-kk-ppThh:mm:ss+aikavyöhyke.