I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Målkunde-id [target_customer_id]

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Brug attributten målkunde-id [target_customer_id] til at angive forhandlerens sælger-id.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Hvornår den kan bruges

Required Påkrævet for alle produkter.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender.

Få flere oplysninger om, hvornår og hvordan du indsender dine produktdata.

Type Heltal
Gentaget felt Nej
Filformat Eksempel på værdi
Tekstfeeds 112339909
XML-feeds <g:target_customer_id>112339909</g:target_customer_id>

Hvis du vil have flere oplysninger om, hvordan du formaterer dine data til Content API, kan du gå til ressourcen Content API for Shopping.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om det på din Merchant Center-konto.

• Indsend en unik værdi for hvert målkunde-id.
  • Målkunde-id'et skal bestå af numeriske cifre.
  • Undgå at indsende tegn, der ikke er udtrykkeligt tilladt. Eksempler på tegn, der ikke er tilladte, omfatter mellemrum, kontroltegn, kommaer og parenteser. For at undgå inkompatibilitet med kodning skal du bruge UTF-8-kodning.