Notifikation

I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Opret tilpassede rapporter og kontrolpaneler i Merchant Center

Et tilpasset ikon for artikler i Merchant Center Next

På denne side kan du læse om følgende:

Kom godt i gang

Aktivér tilføjelsen tilpassede rapporter for at oprette personligt tilpassede rapporter, gennemgå dine effektivitetsdata og dele disse oplysninger med andre. Dataene kan omfatte metrics såsom klik, eksponeringer eller klikrate. Med muligheden for at oprette disse tabeller og diagrammer direkte i Merchant Center behøver du ikke at downloade dine data for at foretage en dybdegående analyse. Du kan også gemme dine tabeller og diagrammer og føje dem til tilpassede kontrolpaneler.

Fordele

• Opret flere personligt tilpassede rapporter om dine effektivitetsdata, der bedst besvarer dine spørgsmål.
  • Kombiner personligt tilpassede rapporter til kontrolpaneler for at forenkle et overblik over data.
  • Opret ad hoc-rapporter for at gå i dybden med specifikke emner.
  • Download personligt tilpassede visninger af data i flere formater.

Eksempel

Du sælger mange forskellige brands og produkter, men du vil gerne se en opdeling dag for dag over, hvilket brand eller produkt der klikkes mest på hver dag. Du kan oprette en tilpasset rapport, tilføje brand- eller produkttitel, tilføje datodimensionen i en oversigt og beslutte, om du vil visualisere den som en tabel eller et segmenteret tidsseriediagram.

Aktivering af tilføjelsen

1. På din Merchant Center-konto skal du klikke på ikonet Indstillinger og værktøjer Menuikon for Værktøjer og indstillinger [Gear] til højre på den øverste bjælke.
  2. Vælg Tilføjelser.
  3. Vælg Aktivér for kortet Tilpassede rapporter på fanen "Opdag".
    • Der findes en liste over aktive tilføjelser på fanen "Aktiv".
    • Hvis du vil deaktivere tilpassede rapporter, skal du klikke på Deaktiver for kortet Tilpassede rapporter.
  4. Når det er aktiveret, tilføjes der et nyt navigationselement under Aktivitet for "Tilpassede rapporter".

Tilpassede rapporter

Når du aktiverer tilføjelsen, tilføjes der et nyt navigationselement under Effektivitet for "Tilpassede rapporter".

Opret en ny rapport

1. På din Merchant Center-konto skal du i navigationspanelet klikke på Tilpassede rapporter under "Aktivitet".
  2. Vælg fanen "Rapporter".
  3. Klik på Opret rapport.
  4. Klik på blyantikonet Rediger på den øverste bjælke for at navngive din rapport.
  5. Klik på rullepilene for at angive rapportformat og tidsinterval.
  6. Træk og slip metrics fra sidebjælken ind i tabellen for at udfylde din rapport.
  7. Klik på Gem.

Se eller rediger en eksisterende tilpasset rapport

1. På din Merchant Center-konto skal du i navigationspanelet klikke på Tilpassede rapporter under "Aktivitet".
  2. Vælg fanen "Rapporter".
  3. Klik på navnet på den rapport, du vil se eller redigere.
  4. Foretag de nødvendige ændringer.
  5. Klik på Gem.
Bemærk! Klik på ikonet Filter Filter for nemmere at sortere eller søge efter specifikke rapporter.

Slet en rapport

1. På din Merchant Center-konto skal du i navigationspanelet klikke på Tilpassede rapporter under "Aktivitet".
  2. Vælg fanen "Rapporter".
  3. Klik på feltet ud for navnet på de rapporter, du vil slette.
  4. Klik på papirkurven .
Bemærk! Klik på ikonet Filter Filter for nemmere at sortere eller søge efter specifikke rapporter.

[Husk!] Hvis du sletter en rapport, vises den stadig på dit kontrolpanel, men der vises en fejlmeddelelse. Slettede rapporter, der vises i tilpassede kontrolpaneler, viser ikke længere data. Brugere med adgangsniveauet Rapporteringsadministrator har tilladelse til at se og redigere alle rapporter og kontrolpaneler på kontoen.

Administratorer kan give adgangsniveauet Rapporteringsadministrator til andre standardbrugere og administratorer eller til sig selv. Få flere oplysninger om redigering af brugerroller i Merchant Center.

Tilpassede kontrolpaneler

Med tilpassede kontrolpaneler kan du kombinere flere rapporter for at samle dine Merchant Center-rapporteringsdata og vise dine vigtigste oplysninger på ét sted. Med dette værktøj kan du oprette, gemme og redigere dine egne kontrolpaneler for at få en effektiv, tilpasset visning af dine data.

Opret et nyt kontrolpanel

1. På din Merchant Center-konto skal du i navigationspanelet klikke på Tilpassede rapporter under "Aktivitet".
  2. Vælg fanen "Kontrolpaneler".
  3. I den øverste bjælke skal du klikke på blyantikonet Rediger for at navngive dit kontrolpanel og eventuelt tilføje en beskrivelse.
  4. Du kan tilføje en rapport eller en oversigt ved at holde markøren over en celle og klikke på plusknappen eller plusikonet i gitterfeltet.
    1. Hvis du vil tilføje en rapport, skal du klikke på Rapport, vælge enten Eksisterende rapport eller Ny rapport og derefter klikke på Tilføj. Bemærk! Du må kun bruge tilpassede rapporter, som du har oprettet.
    2. Hvis du vil tilføje en oversigt, skal du klikke på Oversigt.
  5. Gentag for alle andre rapporter, du vil føje til dette kontrolpanel.
  6. Klik på Gem.

Når dit kontrolpanel er færdigt, vises det på fanen "Kontrolpaneler". Du kan ændre størrelsen eller flytte kortene, som du vil.

Se eller rediger et eksisterende kontrolpanel

1. På din Merchant Center-konto skal du i navigationspanelet klikke på Tilpassede rapporter under "Aktivitet".
  2. Vælg fanen "Kontrolpaneler".
Bemærk! Du kan se den dato, hvor kontrolpanelet senest blev opdateret, og du kan få adgang til dets udvalgte kort. Klik på ikonet Filter for nemmere at sortere eller søge efter bestemte rapporter.
  1. Klik på navnet på det kontrolpanel, du vil se eller redigere.
  2. Klik på Rediger.
    • Hvis du vil tilføje en rapport, skal du klikke på plusknappen eller plusikonet i feltet.
    • Hvis du vil fjerne en rapport, skal du klikke på prikmenuen og klikke på Slet.
    • Hvis du vil omdøbe dit kontrolpanel, skal du klikke på blyantikonet Rediger øverst på siden.
    • Du kan ændre størrelsen på dine rapporter og flytte dem igen ved at trække i hjørnerne på kortet eller trække og slippe kortet til en ny placering.
  3. Klik på Gem.

Slet et kontrolpanel

Husk, at når du sletter et kontrolpanel, er det kun kontrolpanelet, der fjernes. Rapporterne i kontrolpanelet påvirkes ikke.
  1. På din Merchant Center-konto skal du i navigationspanelet klikke på Tilpassede rapporter under "Aktivitet".
  2. Vælg fanen "Kontrolpaneler".
  3. Klik på feltet ud for navnet på det kontrolpanel, du vil slette.
  4. Klik på papirkurven .
Bemærk! Klik på ikonet Filter Filter for nemmere at sortere eller søge efter specifikke rapporter.

Relaterede links