I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Om virtuell prøving av klær

Et egendefinert ikon for den eldre versjonen av Merchant Center og Merchant Center Next.

Med det nye Google-verktøyet for virtuell prøving kan du se hvordan klær ser ut på ekte personer av ulike størrelser og fasonger. Brukerne kan velge én av 40 modeller, fra XXS til XXXL, og Google kan vise nøyaktig hvordan plagget sitter, henger og strekkes – og viser til og med rynker og skygger. Google ønsker å hjelpe forbrukerne med å visualisere hvordan enkelte plagg ser ut på modeller som ligner dem selv, slik at de kan ta veloverveide avgjørelser som gjør dem sikrere på kjøpene sine – og som forhåpentligvis reduserer returvolumet for merkene.

This animation demonstrates how the virtual try-on tool is used for apparel.

På denne siden

Krav

Alle merker som har en Shopping-feed og bilder av høy kvalitet, blir automatisk registrert for prøving av klær. Sørg for at bildene dine oppfyller kravene nedenfor:

• Legg til bilder med høy oppløsning på minst 512 x 512 piksler, men helst 1024 piksler eller mer.
  • Bildet skal vise ett plagg på en modell sett forfra eller en utstillingsdukke i en enkel positur.

Anbefalte fremgangsmåter for bilder

Følg disse anbefalte fremgangsmåtene for produktbilder for å øke sannsynligheten for at produktene dine kan vises i funksjonen for prøving av klær:

• Bildet skal bare inneholde det oppførte plagget.
  • Bildet skal vise hele plagget.
  • Antrekket må være på en modell eller utstillingsdukke, ikke ligge flatt.
  • Modellene må være vendt rett forover med armene langs siden.
  • Plaggets detaljer må ikke være dekket av hender, vesker eller tilbehør.

For overdeler:

• Ermene må være rullet ned.
  • Hettegensere må ha hetten nede.
  • Glidelåser må være lukket.
  • Overdeler må ikke være stappet inn under andre plagg.

Vanlige spørsmål

Hva om jeg ikke ser denne funksjonen for merket mitt på Søk?

Google jobber kontinuerlig med å forbedre dekningen. Etter hvert som vi gjør det, blir denne funksjonen synlig for flere merker. Det samme gjelder antallet og typene plagg som funksjonen utløses for på søkeresultatsiden.

Hva om merket mitt ikke selger produkter i størrelsene XXS–XXXL?

Google viser bare et utvalg av modellstørrelser som stemmer overens med tilgjengelig beholdning og produksjon for hvert merke.