Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Vaatteiden virtuaalinen kokeilu

Oma kuvake klassiselle Kauppiaskeskukselle ja uudelle Kauppiaskeskukselle.

Googlen uuden virtuaalisen kokeilutyökalun avulla voit kokeilla, miltä vaatteet näyttävät erikokoisten ja -muotoisten ihmisten päällä. Käyttäjä voi valita 40 mallin joukosta (XXS–XXXL), ja Google näyttää, miten vaate laskeutuu, istuu ja venyy eri vartaloiden päällä ja mihin kohtiin muodostuu ryppyjä ja varjoja. Googlen tarkoitus on auttaa asiakkaita visualisoimaan, miltä tietyt tuotteet näyttävät heitä parhaiten vastaavien mallien päällä, ja siten tekemään perusteltuja valintoja, jotka tukevat ostopäätöstä ja mahdollisesti vähentävät palautuksia.

This animation demonstrates how the virtual try-on tool is used for apparel.

Sisällys

Vaatimukset

Vaatteiden kokeilu otetaan automaattisesti käyttöön kaikille brändeille, joilla on Shopping-syöte ja laadukkaita kuvia. Varmista, että kuvat täyttävät seuraavat ehdot:

• Lisää korkearesoluutioisia kuvia, joiden koko on vähintään 512 x 512 pikseliä, mutta mielellään 1 024 pikseliä tai enemmän.
  • Kuvassa yksittäisen vaatekappaleen pitää näkyä mallin tai mallinuken päällä edestä kuvattuna yksinkertaisessa asennossa.

Kuvien parhaat käytännöt

Jos haluat parantaa mahdollisuuksiasi saada tuotekokeilu käyttöön, seuraa näitä tuotekuvia koskevia parhaita käytäntöjä:

• Kuvassa saa näkyä vain tuotelistauksessa mainittu vaate
  • Kuvassa pitää näkyä koko vaate
  • Vaatteen on oltava mallin tai mallinuken päällä, ei tason päällä
  • Mallien on oltava kuvattu suoraan edestä ja kädet suorana kylkiä vasten
  • Vaatteen yksityiskohtia ei saa peittää käsillä, käsilaukuilla tai asusteilla

Yläosat:

• Hihat on vedettävä alas
  • Huppareissa hupun on oltava alhaalla
  • Vetoketjut on suljettava
  • Yläosa ei saa olla alaosan sisässä

Usein kysyttyä

Mitä jos ominaisuus ei näy brändini kohdalla Haussa?

Google pyrkii jatkuvasti tuomaan ominaisuuden näkyviin yhä useammille brändeille ja lisäämään ominaisuuden tunnistamien vaatteiden määriä ja tyyppejä, jotta se näkyisi hakutulossivuilla.

Mitä jos brändini ei myy XXS–XXXL-kokoisia tuotteita?

Google näyttää vain malleja, jotka vastaavat brändin varastossa ja tuotannossa olevia kokoja.