In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Een beoordeling aanvragen voor problemen met promotie- of productgegevens

Als de promotie- of productgegevens die u met Merchant Center deelt niet voldoen aan de vereisten van het Shopping-beleid en de productspecificaties, kunnen we uw promotie afkeuren, waardoor uw promotie niet op Google wordt getoond.

In sommige gevallen moet u een beoordeling van de afgekeurde promotie aanvragen om het probleem op te lossen. Indien beschikbaar, vindt u de optie hiervoor in de kolom met de promotiestatus onder Reviewstatus bekijken.

• Als u het probleem heeft gevonden en opgelost, vinkt u het selectievakje Ik bevestig dat ik alle problemen voor deze promotie heb opgelost aan.
  • Als u denkt dat onze bevindingen niet kloppen, selecteert u de link Ik ben het niet eens met het probleem.
  • Neem contact met ons op voor support als u niet zeker weet wat het probleem is of welke stappen u moet volgen.

Google wil dat u en uw bedrijf succesvol zijn. Hier volgen een aantal zaken om rekening mee te houden wanneer u een beoordeling aanvraagt.

Meldingen

De beoordeling kan een werkdag duren. U kunt de status van uw beoordeling volgen in Merchant Center of uw app van derden.

In Merchant Center staat ook wanneer u de beoordeling heeft aangevraagd.

Beoordeling aanvragen: ik heb het probleem opgelost

Als u het probleem heeft opgelost, geeft u dit aan door in Merchant Center op de link Reviewstatus bekijken te klikken en het selectievakje Ik bevestig dat ik alle problemen voor deze promotie heb opgelost aan te vinken.

Ga naar de vereisten voor het Promotiebeleid voor meer informatie over het probleem en hoe u het kunt oplossen. Als het niet lukt om het probleem op te lossen, neemt u contact met ons op voor support.

Ik ben het niet eens met het probleem

Google heeft de verantwoordelijkheid om klanten te beschermen. We nemen schendingen van ons beleid zeer serieus. Als u denkt dat het probleem met uw account of product onterecht is, kunt u bezwaar maken door te klikken op Ik ben het niet eens met het probleem.

Zorg dat u het beleid begrijpt en uw bezwaar kunt onderbouwen voordat u aangeeft dat u het niet eens bent met het probleem. We willen onze klanten een veilig en betrouwbaar ecosysteem bieden en hebben misschien meer informatie nodig.

U krijgt mogelijk een prompt om aanvullende informatie in te dienen en uit te leggen waarom de promotie ons beleid niet schendt of waarom de afkeuring onterecht is. Deze laagdrempelige manier om bezwaar te maken en daarvoor redenen en bewijzen aan te voeren, zorgt voor een veilig ecosysteem waarop iedereen kan vertrouwen.

U heeft misschien maar één kans om te melden dat u het niet eens bent met het probleem. Als u een beoordeling van het probleem heeft aangevraagd en bezwaar heeft gemaakt, kunnen we u vragen het probleem op te lossen volgens ons beleid en onze vereisten.

Opmerking: De beoordeling kan een werkdag duren.