In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Linktemplate [link_template]

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Gebruik het kenmerk linktemplate [link_template] voor de link naar een etalage. Als klanten op uw lokale advertentie of gratis lokale vermelding klikken, worden ze doorgestuurd naar een landingspagina voor het product op uw website als uw account is geactiveerd voor de functie Door verkoper gehoste winkelpagina (compleet) of voor voertuigadvertenties. De URL voor deze landingspagina moet worden ingesteld met het kenmerk link van door verkoper gehoste winkelpagina [link_template].

Wanneer te gebruiken

Required Vereist voor alle producten.

Indeling

Type De URL (moet beginnen met http:// of https://)
Tekst (tsv) http://example.com/123?store={store_code}
XML <g:link_template>http://example.com/123?store={store_code}</g:link_template>

Minimumvereisten

U moet aan deze vereisten voldoen om uw product te tonen in Merchant Center. Als u niet aan deze vereisten voldoet, wordt uw product afgekeurd. Als uw product niet wordt goedgekeurd, krijgt u een melding op de pagina Diagnostische gegevens van uw Merchant Center-account.

Praktische tip