I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Linkskabelon [link_template]

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Attributten linkskabelon [link_template] er beregnet til linket til en butiksfacade. Hvis funktionen sælgerhostet lokal butiksfacade (komplet) eller køretøjsannoncer er aktiveret for din konto, sendes kunderne til en landingsside for produktet på dit website, når de klikker på din lokale annonce eller gratis lokale fortegnelse. Webadressen for denne landingsside skal angives med linket til den sælgerhostede lokale butiksfacade via attributten [link_template].

Hvornår skal den bruges?

Required Obligatorisk for alle produkter.

Format

Type Webadresse. (Skal starte med "http://" eller "'https://").
Tekst (TSV) http://example.com/123?store={store_code}
XML <g:link_template>http://eksempel.dk/123?store={store_code}</g:link_template>

Minimumskrav

Du skal opfylde disse krav for at vise dit produkt i Merchant Center. Hvis du ikke opfylder kravene, bliver dit produkt afvist. Hvis dit produkt ikke bliver godkendt, modtager du en notifikation på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

Optimal løsning