Avisering

I det här hjälpcentret hittar du innehåll för både Merchant Center Next och klassiska Merchant Center. Titta efter logotypen längst upp i varje artikel för att se till att du använder artikeln som gäller för din Merchant Center-version.

Mobillänkmall [mobile_link_template]

En anpassad ikon för artikelrubrik i klassiska Merchant Center.

Med attributet mobillänk för lokalt skyltfönster hos säljaren [mobile_link_template] kan du inkludera en webbadress till en mobiloptimerad version av målsidan. Den mobila versionen visas för kunder på mobila enheter, till exempel telefoner eller surfplattor. Du kan lägga till det valfria attributet mobillänk för lokalt skyltfönster hos säljaren [mobile_link_template] för att optimera upplevelsen på mobila enheter och spåra klick på mobila enheter.

Användningsområde

Optional Valfritt för alla produkter

Format

Typ Webbadress. (Måste börja med http:// eller https://.)
Text (TSV) http://example.com/123?store={store_code}
XML <g:mobile_link_template>http://example.com/123?store={store_code}</g:mobile_link_template>

Minimikrav

Du måste uppfylla dessa krav för att få visa produkten i Merchant Center. Om du inte uppfyller kraven godkänns inte produkten. Om produkten inte godkänns får du en avisering på sidan Diagnostik i ditt Merchant Center-konto.

Metodtips