In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Template mobiele link [mobile_link_template]

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Met het kenmerk mobiele link van door verkoper gehoste winkelpagina [mobile_link_template] kunt u een URL opnemen naar een versie van de landingspagina die is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Deze mobiele versie wordt getoond aan klanten op mobiele apparaten, zoals telefoons of tablets. U kunt het optionele kenmerk mobiele link van door verkoper gehoste winkelpagina [mobile_link_template] toevoegen om de pagina te optimaliseren voor mobiele apparaten en om mobiele klikken bij te houden.

Wanneer te gebruiken

Optional Optioneel voor alle producten.

Indeling

Type De URL (moet beginnen met http:// of https://)
Tekst (tsv) http://example.com/123?store={store_code}
XML <g:mobile_link_template>http://example.com/123?store={store_code}</g:mobile_link_template>

Minimumvereisten

U moet aan deze vereisten voldoen om uw product te tonen in Merchant Center. Als u niet aan deze vereisten voldoet, wordt uw product afgekeurd. Als uw product niet wordt goedgekeurd, krijgt u een melding op de pagina Diagnostische gegevens van uw Merchant Center-account.

Praktische tip