Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Mobiililinkkimalli [mobile_link_template]

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Käyttämällä kauppiaan ylläpitämän paikallisen tuotesivun mobiililinkki [mobile_link_template] ‑määritettä voit sisällyttää tuotetietoihin URL-osoitteen, joka johtaa mobiilikäyttöön optimoituun versioon laskeutumissivustasi. Mobiiliversio näkyy asiakkaille, jotka käyttävät puhelinta, tablettia tai muuta mobiililaitetta. Voit lisätä valinnaisen määritteen kauppiaan ylläpitämän paikallisen tuotesivun mobiililinkki [mobile_link_template] ‑määritteelle, jos haluat optimoida tuotesivun mobiililaitteille ja seurata mobiiliklikkauksia.

Käyttö

Optional Valinnainen kaikille tuotteille.

Muoto

Tyyppi URL-osoite (alussa on oltava http:// tai https://)
Teksti (TSV) http://example.com/123?store={store_code}
XML <g:mobile_link_template>http://example.com/123?store={store_code}</g:mobile_link_template>

Vähimmäisvaatimukset

Näiden vaatimusten on täytyttävä, jos haluat tuotteesi näkyvän Kauppiaskeskuksessa. Jos vaatimukset eivät täyty, tuotteesi hylätään. Jos tuotetta ei ole hyväksytty, näet siitä ilmoituksen Kauppiaskeskus-tilin Diagnostiikka-sivulla.

Paras käytäntö