I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Mobillinkskabelon [mobile_link_template]

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Mobillink til sælgerhostet lokal butiksfacade [mobile_link_template] giver dig mulighed for at inkludere en webadresse til en mobiloptimeret version af din landingsside. Denne mobilversion vises til kunder på mobilenheder som f.eks. telefoner eller tablets. Du kan tilføje den valgfri attribut mobillink til sælgerhostet lokal butiksfacade [mobile_link_template] for at optimere til mobilenheder og for at spore mobilklik.

Hvornår skal den bruges?

Optional Valgfri for alle produkter.

Format

Type Webadresse. (Skal starte med "http://" eller "'https://").
Tekst (TSV) http://example.com/123?store={store_code}
XML <g:mobile_link_template>http://eksempel.dk/123?store={store_code}</g:mobile_link_template>

Minimumskrav

Du skal opfylde disse krav for at vise dit produkt i Merchant Center. Hvis du ikke opfylder kravene, bliver dit produkt afvist. Hvis dit produkt ikke bliver godkendt, modtager du en notifikation på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

Optimal løsning