In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Winkelcode [store_code]

Een eigen icoon voor Merchant Center Next en de klassieke versie van Merchant Center.

Het kenmerk winkelcode [store_code] wordt gebruikt om de unieke alfanumerieke ID van een lokale winkel op te geven. Bij voertuigadvertenties mag u voor dit kenmerk herhaalde velden gebruiken. Dit betekent dat u meerdere waarden kunt indienen. Bij advertenties met lokale voorraad zijn meerdere waarden voor dit kenmerk niet toegestaan.

Wanneer te gebruiken

Required Vereist voor producten in advertenties met lokale voorraad, gratis lokale vermeldingen en voertuigadvertenties.

Indeling

Type Tekst (tekenreeks)
Voorbeeld met tekst of door tabs gescheiden waarden Winkel123
XML-voorbeeld <g:store_code>Winkel123</g:store_code>

Minimumvereisten

U moet aan deze vereisten voldoen om uw product te tonen in Merchant Center. Als u niet aan deze vereisten voldoet, wordt uw product afgekeurd. Als uw product niet wordt goedgekeurd, krijgt u een melding op de pagina Diagnostische gegevens van uw Merchant Center-account.

• Dit kenmerk is hoofdlettergevoelig en de waarden moet overeenkomen met de winkelcodes die u via uw bedrijfsprofielen opgeeft.
  • Als u een winkelfeed gebruikt voor voertuigadvertenties, moet het kenmerk winkelcode [store_code] overeenkomen met de code in uw winkelfeed.
Opmerking: U kunt elke combinatie van letters en/of cijfers instellen als uw winkelcode.

Voorbeelden

Feed Veld Beschrijving Type Voorbeeld
Voorraad store_code De winkelcode van de winkel waar dit artikel beschikbaar is alfanumeriek winkel1
Primaire feed voor voertuigadvertenties store_code De winkelcode van de autodealer die dit voertuig heeft alfanumeriek dealer2