Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Toimipistekoodi [store_code]

Oma kuvake klassiselle Kauppiaskeskukselle ja Merchant Center Nextille.

Toimipistekoodi [store_code] ‐määritteellä ilmoitetaan paikallisen kaupan yksilöllinen aakkosnumeerinen tunniste. Ajoneuvomainoksissa määrite sallii toistuvat kentät, eli voit lisätä useita arvoja. Määrite ei salli useita arvoja paikallisissa tuotemainoksissa.

Käyttö

Required Pakollinen paikallisten tuotemainosten, maksuttomien paikallisten listausten ja ajoneuvomainosten tuotteille.

Muoto

Tyyppi Teksti (merkkijono)
Teksti- tai sarake-eroteltu esimerkki Store123
XML-esimerkki <g:store_code>Store123</g:store_code>

Vähimmäisvaatimukset

Näiden vaatimusten on täytyttävä, jos haluat tuotteesi näkyvän Kauppiaskeskuksessa. Jos vaatimukset eivät täyty, tuotteesi hylätään. Jos tuotetta ei ole hyväksytty, näet siitä ilmoituksen Kauppiaskeskus-tilin Diagnostiikka-sivulla.

• Kirjainkoolla on väliä määritteessä, ja sen on vastattava Yritysprofiileissa ilmoittamiasi toimipistekoodeja.
  • Jos käytät kauppasyötettä ajoneuvomainoksissa, toimipistekoodi [store_code] ‐määritteen on vastattava kauppasyötteen koodia.
Huom. Toimipistekoodiksi voidaan asettaa mikä tahansa kirjainten ja/tai numeroiden yhdistelmä.

Esimerkkejä

Syöte Kenttä Kuvaus Tyyppi Esimerkki
Varasto store_code Sen kaupan toimipistekoodi, jossa tuote on saatavilla Aakkosnumeerinen store1
Ajoneuvomainosten ensisijainen syöte store_code Ajoneuvon jälleenmyyjän toimipistekoodi Aakkosnumeerinen dealer2