I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Butikskode [store_code]

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Attributten butikskode [store_code] bruges til at angive det unikke alfanumeriske id for en lokal butik. Ved køretøjsannoncer tillader denne attribut gentagne felter, hvilket betyder, at du kan indsende flere værdier. Ved annoncer for lokalt butikslager tillader denne attribut ikke flere værdier.

Hvornår skal den bruges?

Required Påkrævet for produkter i annoncer for lokalt butikslager, gratis lokale fortegnelser og køretøjsannoncer.

Format

Type Tekst (streng)
Tekstfil eller tabulatorsepareret eksempel Butik123
XML-eksempel <g:store_code>Butik123</g:store_code>

Minimumskrav

Du skal opfylde disse krav for at vise dit produkt i Merchant Center. Hvis du ikke opfylder kravene, bliver dit produkt afvist. Hvis dit produkt ikke bliver godkendt, modtager du en notifikation på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Der skelnes mellem store og små bogstaver i denne attribut, og den skal matche de butikskoder, du har angivet på dine virksomhedsprofiler.
  • Hvis du bruger et butiksfeed til køretøjsannoncer, skal attributten butikskode [store_code] matche koden i dit butiksfeed.
Bemærk! Du kan angive enhver kombination af bogstaver og/eller tal som din butikskode.

Eksempler

Feed Felt Beskrivelse Type Eksempel
Lager store_code Butikskoden for den butik, hvor denne vare er tilgængelig alfanumerisk butik1
Primært feed for køretøjsannoncer store_code Butikskoden for den forhandler, der har dette køretøj alfanumerisk forhandler2