I det här hjälpcentret hittar du innehåll för både Merchant Center Next och klassiska Merchant Center. Titta efter logotypen längst upp i varje artikel för att se till att du använder artikeln som gäller för din Merchant Center-version.

uteslutet varu-id [item_id_exclusion]

En anpassad ikon för Merchant Center Classic och Merchant Center Next.

Med attributet uteslutet varu-id [item_id_exclusion] kan du utesluta specifika produkter från kampanjen utifrån attributet produkt-id för kampanj [item_id].

Innehåll

Användningsområde

Optional Valfritt för varje produkt.

Om kampanjattributet produkter som ingår i kampanjen [product_applicability] är inställt på specific_products kan du använda attributet uteslutet varu-id [item_id_exclusion] för att mappa kampanjen till alla varu-id:n i produktflödet, förutom de som anges här.

För att aktivera det här alternativet måste attributet produkter som ingår i kampanjen [product_applicability] vara inställt på specific_products.

Format

Typ Sträng
Begränsningar 50 tecken. Attributet är skiftlägeskänsligt.
Upprepat fält Ja
Filformat Exempelvärde
Textflöden Röd skjorta
XML-flöden <g:item_id_exclusion>Röd skjorta</g:item_id_exclusion>

Information om hur du formaterar data för Content API finns i Content API for Shopping.

Minimikrav

Du måste uppfylla de här kraven för att kunna visa din produkt. Vi underkänner din produkt om du inte följer kraven och meddelar dig detta i ditt Merchant Center-konto.

• Attributvärdet måste stämma överens med produktflödet.