I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Utelukket vare-ID [item_id_exclusion]

Et egendefinert ikon for den eldre versjonen av Merchant Center og Merchant Center Next.

Med attributtet for utelukket vare-ID [item_id_exclusion] kan du ekskludere bestemte produkter fra en promotering basert på produkt-ID-en for promotering [item_id].

I denne artikkelen

Bruksområder

OptionalValgfritt for hvert produkt.

Hvis attributtet for produkter kvalifisert for promotering [product_applicability] er angitt som specific_products (bestemte produkter) og du angir dette attributtet for utelukket vare-ID [item_id_exclusion], tilordnes promoteringen til alle vare-ID-ene i produktfeeden, unntatt de som er oppført her.

For å aktivere dette alternativet må attributtet for produkter kvalifisert for promotering [product_applicability] være angitt som specific_products.

Format

Type Streng
Grenser 50 tegn. Det skilles mellom små og store bokstaver i dette attributtet.
Gjentatt felt Ja
Filformat Eksempelverdi
Tekstfeeder Rød skjorte
XML-feeder <g:item_id_exclusion>Rød skjorte</g:item_id_exclusion>

Hvis du vil formatere dataene dine for Content API, kan du se ressursen Content API for Shopping.

Minstekrav

Dette er kravene du må oppfylle for å vise produktet ditt. Hvis du ikke oppfyller disse kravene, blir produktet avvist. Du får beskjed om dette i Merchant Center-kontoen din.

• Attributtverdien må samsvare med produktfeeden.