In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Kleine lettertjes voor promotie [fine_print]

Een eigen icoon voor Merchant Center Next en de klassieke versie van Merchant Center.

Het kenmerk kleine lettertjes voor promotie [fine_print] is de tekst van alle algemene voorwaarden die voor de promotie gelden, zoals beperkingen en uitsluitingen.

De algemene voorwaarden worden samen met de algemene inwisselcode aan de klant weergegeven.

Wanneer te gebruiken

Optional Optioneel voor alle promoties.

Opmaak

Gebruik de volgende opmaakrichtlijnen, zodat we uw ingediende gegevens begrijpen:

Type

Unicode-tekens (aanbevolen: alleen ASCII)

Herhaald veld

Nee

Bestandsindeling

Voorbeeld van invoer

Tekstfeeds

Maximaal 1 per klant. De aanbieding is niet in alle regio's beschikbaar.

XML-feeds

<g:fine_print>Maximaal 1 per klant. De aanbieding is niet in alle regio's beschikbaar.</g:fine_print>

Bekijk de bron Content API for Shopping om uw gegevens voor de Content API in te delen.

Minimumvereisten

Dit zijn de vereisten om uw product te tonen. Als u niet aan deze vereisten voldoet, keuren we uw product af. Dat laten we u weten in uw Merchant Center-account.

• De maximale lengte is 500 tekens