I det här hjälpcentret hittar du innehåll för både Merchant Center Next och klassiska Merchant Center. Titta efter logotypen längst upp i varje artikel för att se till att du använder artikeln som gäller för din Merchant Center-version.

produkt-id för kampanj [item_id]

En anpassad ikon för Merchant Center Classic och Merchant Center Next.

Du kan ange vilka produkter som ingår i en kampanj med attributet produkt-id för kampanj [item_id].

Användningsområde

Optional Valfritt för varje produkt.

Tänk på att det här attributet, som är ett av produktfiltren du kan använda för att ange vilka produkter som ingår i en kampanj, måste matcha attributet id [id]. Läs mer om produktfilter.

Format

Typ Unicode-tecken (rekommenderas: endast ASCII): alfanumeriska, understreck och bindestreck
Begränsningar 1–50 tecken
Upprepat fält Ja. Begränsat till 1 000 i XML/CSV.
Filformat Exempelvärde
Textflöden tddy123uk
XML-flöden <g:id>tddy123uk</g:id>

Information om hur du formaterar data för Content API finns i Content API for Shopping.

Minimikrav

Du måste uppfylla de här kraven för att kunna visa din produkt. Vi underkänner din produkt om du inte följer kraven och meddelar dig detta i ditt Merchant Center-konto.

• Attributet produkt-id för kampanj [item_id] måste matcha attributet id [id].
  • Attributet produkter som ingår i kampanjen [product_applicability] måste vara inställt på specific_products.