I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Produkt-ID for promotering [item_id]

Et egendefinert ikon for den eldre versjonen av Merchant Center og Merchant Center Next.

Du kan spesifisere hvilke produkter som er kvalifisert for promoteringer, ved å bruke attributtet for produkt-ID for promotering [item_id].

Bruksområder

OptionalValgfritt for hvert produkt.

Merk at dette attributtet, som er et av produktfiltrene du kan bruke til å angi hvilke produkter som er kvalifisert for en promotering, må samsvare med attributtet for ID [id]. Finn ut mer om produktfiltre.

Format

Type Unicode-tegn (anbefalt: bare ASCII): alfanumeriske, understreker og bindestreker
Begrensninger 1–50 tegn
Gjentatt felt Ja. Begrenset til 1000 i XML/CSV.
Filformat Eksempelverdi
Tekstfeeder tddy123uk
XML-feeder <g:id>tddy123uk</g:id>

Hvis du vil formatere dataene for Content API, kan du gå til Content API for Shopping-ressursen.

Minstekrav

Dette er kravene du må oppfylle for å vise produktet ditt. Hvis du ikke oppfyller disse kravene, blir produktet avvist. Du får beskjed om dette i Merchant Center-kontoen din.

• Attributtet for produkt-ID for promotering [item_id] må samsvare med attributtet for ID [id].
  • Attributtet for produkter kvalifisert for promotering [product_applicability] må angis som specific_products (bestemte produkter).