In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Product-ID voor promotie [item_id]

Een eigen icoon voor Merchant Center Next en de klassieke versie van Merchant Center.

Via het kenmerk product-ID voor promotie [item_id] geeft u aan welke producten in aanmerking komen voor een promotie.

Wanneer te gebruiken

Optional Optioneel voor elk product

Dit kenmerk, een van de productfilters die u kunt gebruiken om aan te geven welke producten in aanmerking komen voor een promotie, moet overeenkomen met het kenmerk ID [id]. Meer informatie over productfilters

Indeling

Type Unicode-tekens (aanbevolen: alleen ASCII): alfanumeriek, underscores en koppeltekens
Limieten 1-50 tekens
Herhaald veld Ja. Limiet van maximaal 1000 in XML/csv.
Bestandsindeling Voorbeeldwaarde
Tekstfeeds tddy123uk
XML-feeds <g:id>tddy123uk</g:id>

Ga naar de bron Content API for Shopping voor informatie over hoe u uw gegevens voor de Content API indeelt.

Minimumvereisten

Dit zijn de vereisten waaraan u moet voldoen om uw product te tonen. Als u niet aan deze vereisten voldoet, keuren we uw product af. Dat laten we u weten in uw Merchant Center-account.

• Het kenmerk product-ID voor promotie [item_id] moet overeenkomen met het kenmerk ID [id].
  • Het kenmerk producten die in aanmerking komen voor de promotie [product_applicability] moet zijn ingesteld op specifieke producten specific_products.