I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Maksimalt kjøpsantall for promotering [limit_quantity]

Et egendefinert ikon for den eldre versjonen av Merchant Center og Merchant Center Next.

Bruk attributtet for maksimalt kjøpsantall [limit_quantity] for å angi det maksimale antallet varer som kan kjøpes når noen løser inn en promotering.

Bruksområder

Optional Valgfritt for hvert produkt

Eksempel: For «kjøp 1, få 1 på kjøpet – opptil 10 varer» setter du maksimalt kjøpsantall for promotering [limit_quantity] til 10.

Format

Type Heltall

Filformat Eksempelverdi
Tekstfeeder 5
XML-feeder <g:limit_quantity>5</g:limit_quantity>

Hvis du vil formatere dataene for Content API, kan du gå til Content API for Shopping-ressursen.