I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Maksimal købsmængde i kampagne [limit_quantity]

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Brug attributten maksimal købsmængde [limit_quantity] til at angive det maksimale antal varer, der kan købes, når en kunde indløser en kampagne.

Hvornår den kan bruges

Optional Valgfrit for hvert produkt

Eksempel: For "køb 1, og få 1 gratis, op til 10 varer" skal du angive den maksimale købsmængde i kampagne [limit_quantity] til 10.

Format

Type Heltal

Filformat Eksempel på værdi
Tekstfeeds 5
XML-feeds <g:limit_quantity>5</g:limit_quantity>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til ressourcen Content API for Shopping.