In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Uitgesloten winkelcodes [store_codes_exclusion]

Een eigen icoon voor Merchant Center Next en de klassieke versie van Merchant Center.

Als u de waarde [specific_stores] gebruikt voor het kenmerk geldige winkels [store_applicability] voor een promotie, kunt u met het kenmerk uitgesloten winkelcodes [store_codes_exclusion] de specifieke winkels aangeven waarvoor uw promotie niet geldt.

Wanneer te gebruiken

Optional Optioneel voor alle promoties.

Indeling

Volg deze richtlijnen voor de indeling zodat we uw gegevens kunnen begrijpen.

Type

Unicode-tekens (aanbevolen: alleen ASCII)

Herhaald veld

Ja

Bestandsindeling

Voorbeeld van invoer

Tekstfeeds

store123

XML-feeds

<g:store_codes_exclusion>store123</g:store_codes_exclusion>

Bekijk de bron Content API for Shopping om uw gegevens voor de Content API in te delen.

Minimumvereisten

Dit zijn de vereisten om uw product te tonen. Als u niet aan deze vereisten voldoet, keuren we uw product af. Dat laten we u weten in uw Merchant Center-account.

• Gebruik het kenmerk inbegrepen winkelcodes [store_codes_inclusion] of uitgesloten winkelcodes [store_codes_exclusion], maar niet beide.

Voorbeelden

Promotiegegevens voor een promotie die van toepassing is op alle winkels, op één na.

Kenmerk

Waarde

Aanbieding-id [promotion_id]

fifteen_percent_off_sale

Promotietitel [long_title]

15% korting

Geldige winkels [store_applicability]

specific_stores

Uitgesloten winkelcodes [store_codes_exclusion]

store123