In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Promotie-URL [promotion_url]

Een eigen icoon voor Merchant Center Next en de klassieke versie van Merchant Center.

Gebruik het kenmerk Promotie-URL [promotion_url] om een link op te geven naar een pagina waar klanten de details van uw promotie kunnen vinden. Deze link wordt gebruikt als onderdeel van het goedkeuringsproces voor promoties om te checken of de promotie geschikt is voor lokale producten en of de promotie in de winkel kan worden ingewisseld of als onderdeel van buiten afhalen. De link wordt ook gebruikt om te verifiëren dat klanten naast het laten zien van een kortingscode of streepjescode geen extra stappen hoeven te ondernemen om de promotie in de winkel in te wisselen.

Wanneer te gebruiken

Required Vereist voor alle promoties.

Indeling

Volg deze richtlijnen voor de indeling zodat we uw gegevens kunnen begrijpen.

Type

Unicode-tekens (aanbevolen: alleen ASCII)

Herhaald veld

Nee

Bestandsindeling

Voorbeeld van invoer

Tekstfeeds

www.examplewebsite.biz/totalpromotion

XML-feeds

<g:promotion_url>www.examplewebsite.biz/totalpromotion</g:promotion_url>

Bekijk de bron Content API for Shopping om uw gegevens voor de Content API in te delen.

Minimumvereisten

Dit zijn de vereisten om uw promotie te tonen. Als u niet aan deze vereisten voldoet, keuren we uw promotie af. Dat laten we u weten in uw Merchant Center-account.

• De promotie-URL moet een link zijn die verwijst naar de pagina op uw website waar klanten de details van uw promotie kunnen vinden.
  • De informatie op de pagina met de promotiedetails moet overeenkomen met de ingediende promotiegegevens.

Voorbeelden

Promotiegegevens voor een uitverkoop van lampen.

Kenmerk

Waarde

Aanbieding-id [promotion_id]

all_lamps_must_go

Promotietitel [long_title]

Alle lampen moeten weg

Promotie-URL [promotion_url]

www.examplefurniturestore.biz/alllampsmustgo