In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Inbegrepen winkelcodes [store_codes_inclusion]

Een eigen icoon voor Merchant Center Next en de klassieke versie van Merchant Center.

Als u de waarde [specific_stores] gebruikt voor het kenmerk Geldige winkels [store_applicability] voor een promotie, kunt u met het kenmerk Inbegrepen winkelcodes [store_codes_inclusion] de specifieke winkels aangeven waarvoor uw promotie geldt.

Wanneer te gebruiken

Optional Optioneel voor alle promoties.

Indeling

Volg deze richtlijnen voor de indeling zodat we uw gegevens kunnen begrijpen.

Type

Unicode-tekens (aanbevolen: alleen ASCII)

Herhaald veld

Ja

Bestandsindeling

Voorbeeld van invoer

Tekstfeeds

primary_store

XML-feeds

<g:store_codes_inclusion>primary_store</g:store_codes_inclusion>

Bekijk de bron Content API for Shopping om uw gegevens voor de Content API in te delen.

Minimumvereisten

Dit zijn de vereisten om uw promotie te tonen. Als u niet aan deze vereisten voldoet, keuren we uw promotie af. Dat laten we u weten in uw Merchant Center-account.

• Gebruik het kenmerk inbegrepen winkelcodes [store_codes_inclusion] of uitgesloten winkelcodes [store_codes_exclusion], maar niet beide.

Voorbeelden

Promotiegegevens voor een promotie die maar voor 1 winkel geldt.

Kenmerk

Waarde

Aanbieding-id [promotion_id]

fifteen_percent_off_sale

Promotietitel [long_title]

15% korting

Geldige winkels [store_applicability]

specific_stores

Inbegrepen winkelcodes [store_codes_inclusion]

store1