I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Vare-ID for bonuspresang [free_gift_item_id]

Et egendefinert ikon for den eldre versjonen av Merchant Center og Merchant Center Next.

Hvis promoteringen din innebærer en gave, bruker du attributtet for bonuspresang [free_gift_item_id] for å angi identifikatoren for gaven.

Viktig: Attributtet for produkt-ID for promotering [item_id] sjekkes opp mot målrettingskanalen [targeting_channel] som er angitt.

Bruksområder

Required Obligatorisk hvis promoteringen omfatter en gave.

Format

Type Unicode-tegn (vi anbefaler bare ASCII)
Grenser 50 tegn

Filformat Eksempelverdi
Tekstfeeder

handlenett1

XML-feeder <g:free_gift_item_id>handlenett1</g:free_gift_item_id>

Hvis du vil formatere dataene for Content API, kan du gå til Content API for Shopping-ressursen.

Minstekrav

Du må oppfylle disse kravene for å vise produktet ditt. Hvis du ikke oppfyller disse kravene, blir promoteringen avvist. Du får beskjed om dette i Merchant Center-kontoen din.