Notifikation

I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Beskrivelse af gratis gave [free_gift_description]

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Attributten beskrivelse af gratis gave [free_gift_description] bruges til at beskrive alle gratis gaver, der tilbydes i en kampagne.

På denne side

Hvornår den kan bruges

Optional Valgfri for alle kampagner.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender.
Få flere oplysninger om, hvornår og hvordan du skal indsende dine produktdata på engelsk

Format Eksempel på post
Beskrivelsen må ikke være på mere end 100 tegn.
Syntaks
En lilla mulepose

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til ressourcen Content API for Shopping.

Optimale løsninger

Denne optimale løsning kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Brug attributten vare-id for gratis gave [free_gift_item_id] i stedet for attributten beskrivelse af gratis gave [free_gift_description], når produktet er i dit produktfeed.