I det här hjälpcentret hittar du innehåll för både Merchant Center Next och klassiska Merchant Center. Titta efter logotypen längst upp i varje artikel för att se till att du använder artikeln som gäller för din Merchant Center-version.

Fri frakt [free_shipping]

En anpassad ikon för Merchant Center Classic och Merchant Center Next.

Attributet fri frakt [free_shipping] används för att ange vilken typ av fri frakt som erbjuds i en kampanj.

På den här sidan

Användningsområde

Optional Valfritt för alla kampanjer.

Följande värden stöds för attributet:

• Fri frakt med leverans nästa dag [free_shipping_overnight]: kostnadsfri leverans nästa dag.
  • Fri standardfrakt [free_shipping_standard]: kostnadsfri standardleverans.

Format

Följ de här riktlinjerna för formatering för att se till att Google förstår den data du skickar.
Ta reda på när och hur du skickar in produktdata på engelska

Värden som stöds free_shipping_standard, free_shipping_overnight
Upprepat fält nej
Filformat Exempelpost
Textflöden free_shipping_standard
XML-flöden <g:redemption_channel>free_shipping_standard</g:redemption_channel>

Information om hur du formaterar data för Content API finns i Content API for Shopping.