I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Fri frakt [free_shipping]

Et egendefinert ikon for den eldre versjonen av Merchant Center og Merchant Center Next.

Attributtet for fri frakt [free_shipping] brukes til å angi hva slags fri frakt som tilbys i en promotering.

På denne siden

Bruksområder

Optional Valgfritt for alle promoteringer.

Disse verdiene støttes for dette attributtet:

• Fri frakt over natten [free_shipping_overnight]: levering over natten uten ekstra kostnad.
  • Fri standardfrakt [free_shipping_standard]: standard levering uten ekstra kostnad.

Format

Følg disse retningslinjene for formatering for å sikre at Google forstår informasjonen du sender inn.
Finn ut når du må sende inn produktinformasjon på engelsk, og hvordan du gjør det

Støttede verdier free_shipping_standard, free_shipping_overnight
Gjentatt felt Nei
Filformat Eksempeloppføring
Tekstfeeder free_shipping_standard
XML-feeder <g:redemption_channel>free_shipping_standard</g:redemption_channel>

Hvis du vil formatere dataene dine for Content API, kan du se ressursen Content API for Shopping.