In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Gratis verzending [free_shipping]

Een eigen icoon voor Merchant Center Next en de klassieke versie van Merchant Center.

Het kenmerk gratis verzending [free_shipping] wordt gebruikt om het type gratis verzending op te geven dat in een promotie wordt aangeboden.

Op deze pagina

Wanneer te gebruiken

Optional Optioneel voor alle promoties.

Dit zijn de ondersteunde waarden voor dit kenmerk:

• Gratis verzending binnen 24 uur [free_shipping_overnight]: Kosteloze levering binnen 24 uur.
  • Gratis standaardverzending [free_shipping_standard]: Gratis standaardlevering.

Indeling

Volg deze richtlijnen voor de indeling, zodat Google uw ingediende gegevens begrijpt.
Meer informatie over wanneer en hoe u uw productgegevens indient in het Engels

Ondersteunde waarden free_shipping_standard, free_shipping_overnight
Herhaald veld Nee
Bestandsindeling Voorbeeld van invoer
Tekstfeeds free_shipping_standard
XML-feeds <g:redemption_channel>free_shipping_standard</g:redemption_channel>

Bekijk de bron Content API for Shopping om uw gegevens voor de Content API in te delen.