I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Pengeverdi av bonuspresang [free_gift_value]

Et egendefinert ikon for den eldre versjonen av Merchant Center og Merchant Center Next.

Attributtet for pengeverdi av bonuspresang [free_gift_value] brukes til å angi hva slags kostnadsfri levering som tilbys i en promotering.

På denne siden

Bruksområder

Optional Valgfritt for alle promoteringer.

Format

Følg disse retningslinjene for formatering for å sikre at Google forstår informasjonen du sender inn.
Finn ut når du må sende inn produktinformasjon på engelsk, og hvordan du gjør det

Format Eksempelverdi
Dette attributtet må være et tall etterfulgt av en valuta.
Syntaks
1400.00 NOK

Hvis du vil formatere dataene dine for Content API, kan du gå til ressursen Content API for Shopping.

Minstekrav

Du må oppfylle følgende krav for å vise produktene dine i Merchant Center. Hvis du ikke innfrir dette kravet, blir produktene avvist. Du blir varslet om dette i Merchant Center-kontoen din.

Eksempler

• (USA): 50 USD
  • (India): 600 INR
  • (Australia): 20 AUD
  • (Frankrike/Tyskland): 10 EUR
  • (Storbritannia): 25 GBP