In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Cadeau met geldwaarde [free_gift_value]

Een eigen icoon voor Merchant Center Next en de klassieke versie van Merchant Center.

Het kenmerk cadeau met geldwaarde [free_gift_value] wordt gebruikt om het type gratis bezorging in een promotie op te geven.

Op deze pagina

Wanneer te gebruiken

Optional Optioneel voor alle promoties.

Indeling

Volg deze richtlijnen voor de indeling, zodat Google uw ingediende gegevens begrijpt.
Meer informatie over wanneer en hoe u uw productgegevens indient in het Engels

Indeling Voorbeeldwaarde
Dit kenmerk moet een getal zijn en moet een valuta specificeren.
Syntaxis
140,00 USD

Ga naar de bron Content API for Shopping om uw gegevens voor de Content API in te delen.

Minimumvereisten

U moet aan de volgende vereiste voldoen om uw product in Merchant Center te tonen. Als u niet aan deze vereiste voldoet, wordt uw product afgekeurd. U krijgt hier een melding van via uw Merchant Center-account.

Voorbeelden

• (VS): 50 USD
  • (IN): 600 INR
  • (AU): 20 AUD
  • (FR/DE): 10 EUR
  • (GB): 25 GBP