In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Minimaal aankoopaantal voor promotie [buy_this_quantity]

Een eigen icoon voor Merchant Center Next en de klassieke versie van Merchant Center.

Gebruik de waarde minimaal aankoopaantal voor promotie [buy_this_quantity] om het minimale aankoopaantal in te stellen dat is vereist om promotionele aanbiedingen van het type 'Koop M, krijg N' te verzilveren. Dit veld staat voor de M-waarde van de aanbieding.

Wanneer te gebruiken

Optional Optioneel voor alle promoties.

Indeling

Volg deze richtlijnen voor de indeling zodat we uw gegevens kunnen begrijpen.

Type Unicode-tekens (aanbevolen: alleen ASCII)
Herhaald veld Nee
Bestandsindeling Voorbeeld van invoer
Tekstfeeds

Moet een geheel getal zijn.

2

XML-feeds <g:buy_this_quantity>2</g:buy_this_quantity>

Voorbeeld

Gegevens voor een promotie van het type '2 halen, 1 betalen'
Kenmerk Waarde
ID [id] _pixel_phone_silver_32gb_12month_contract
Titel [title] Google Pixel 5 32 GB Zilver (met contract)
Minimaal aankoopaantal voor promotie [buy_this_quantity] 2
Aantal dat in aanmerking komt voor de promotie [get_this_quantity_discount] 1
Kortingspercentage [percent_off] 100