I det här hjälpcentret hittar du innehåll för både Merchant Center Next och klassiska Merchant Center. Titta efter logotypen längst upp i varje artikel för att se till att du använder artikeln som gäller för din Merchant Center-version.

kvalificerad kanal för kampanj [redemption_channel]

En anpassad ikon för artikelrubrik i klassiska Merchant Center.

Attributet kvalificerad kanal för kampanj [redemption_channel] anger om erbjudandet är giltigt online eller i butik.

Användningsområde

Required Krävs för alla kampanjer.

Följande värden stöds för attributet:

• online [online]: Kampanjen gäller för produkter online.
  • i butik [in_store]: Kampanjen gäller för produkter i butik.
  • online och i butik [online_and_in_store]: Kampanjen gäller för produkter både online och i butik.

Viktigt! Om värdet lämnas tomt tillämpas onlinekampanjen som standard.

Format

Värden som stöds

online, in_store, online_and_in_store

Upprepat fält nej
Filformat Exempelpost
Textflöden online
XML-flöden <g:redemption_channel>online</g:redemption_channel>

Minimikrav

Det här är krav du måste uppfylla för att kunna visa din kampanj. Om du inte uppfyller kraven underkänner vi din produkt, och vi meddelar dig det i ditt Merchant Center-konto.

• Om värdet lämnas tomt gäller kampanjen för onlineköp som standard. Onlinekampanjer begränsas inte till regionen och visas i dina Shopping-annonser online.

Tips

De här tipsen kan hjälpa dig gå längre än de grundläggande kraven och optimera din kampanjdata för att få bästa möjliga resultat.

• Om du har en flerkanalig kampanj (som är tillgänglig både i butik och online) skickar du in värdet som online_and_in_store.
  • Värdet i butik gäller endast för de som deltar i den öppna betaversionen för närkampanjer.

Exempel

Kampanjdata för en rea endast online som ger 10 % rabatt på alla varor
Attribut Värde
id [id] 10_percent_off_online_sale
titel [title] Rea online med 10 % rabatt

kvalificerad kanal för kampanj [redemption_channel]

Online