I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Kanaler der promoteringstilbud kan løses inn [redemption_channel]

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Attributtet for kanaler der promoteringstilbud kan løses inn [redemption_channel] viser om tilbudet er gyldig på nettet eller i butikk.

Bruksområder

Required Obligatorisk for alle promoteringer.

Dette er verdiene som støttes for dette attributtet:

• På nettet [online]: Tillat at promoteringen gjelder for produkter på nettet.
  • I butikk [in_store]: Tillat at promoteringen gjelder for produkter i butikk.
  • På nettet og i butikk [online_and_in_store]: Tillat at promoteringen gjelder for produkter både på nettet og i butikk.

Viktig: Hvis denne verdien ikke oppgis, blir promoteringen som standard satt til «på nettet».

Format

Støttede verdier

online, in_store, online_and_in_store

Gjentatt felt Nei
Filformat Eksempeloppføring
Tekstfeeder online
XML-feeder <g:redemption_channel>online</g:redemption_channel>

Minstekrav

Dette er kravet du må oppfylle for å kunne vise promoteringen din. Hvis du ikke gjør det, blir produktet avvist. Du får beskjed om dette i Merchant Center-kontoen din.

• Hvis denne verdien ikke er angitt, blir promoteringen som standard angitt som «på nettet». Nettpromoteringer begrenses ikke til radiusen for den regionale butikken, og de vises i Shopping-annonsene dine på nettet.

Anbefalte fremgangsmåter

Med disse anbefalte fremgangsmåtene kan du optimalisere promoteringsinformasjonen din ut over de grunnleggende kravene.

• Hvis du har en omnikanalpromotering (en som er tilgjengelig både i butikk og på nettet), sender du inn verdien «online_and_in_store».
  • Verdien for «i butikk» gjelder bare for personer som deltar i den åpne betaversjonen av lokale promoteringer.

Eksempler

Promoteringsinformasjon for nettsalg som gir 10 % rabatt på alle varer
Attributt Verdi
ID [id] 10_percent_off_online_sale
Tittel [title] 10 % rabatt på nettsalg

Kanaler der promoteringstilbud kan løses inn [redemption_channel]

På nettet