In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

In aanmerking komende plek voor promotie [redemption_channel]

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Het kenmerk in aanmerking komende plek voor promotie [redemption_channel] geeft aan of de aanbieding online of in de winkel geldig is.

Wanneer te gebruiken

Required Vereist voor alle promoties.

Dit zijn de ondersteunde waarden voor dit kenmerk:

• Online [online]: de aanbieding wordt toegepast op online producten.
  • In de winkel [in_store]: de aanbieding wordt toegepast op producten in de winkel.
  • Online en in de winkel [online_and_in_store]: hiermee kan uw promotie worden toegepast op producten in zowel online als in de winkel.

Belangrijk: Als deze waarde leeg wordt gelaten, wordt uw promotie standaard ingesteld op online.

Indeling

Ondersteunde waarden

online, in_store, online_and_in_store

Herhaald veld Nee
Bestandsindeling Voorbeeld van invoer
Tekstfeeds online
XML-feeds <g:redemption_channel>online</g:redemption_channel>

Minimumvereisten

Dit is de vereiste waaraan u moet voldoen om uw promotie te tonen. Als u niet aan deze vereiste voldoet, keuren we uw product af. Dit laten we u weten in uw Merchant Center-account.

• Als deze waarde leeg wordt gelaten, wordt uw promotie standaard ingesteld op online. Online promoties zijn niet beperkt tot de winkelradius van de regio en worden getoond in uw online Shopping-advertenties.

Best practices

Met deze best practices kunt u uw productgegevens optimaliseren voor de beste resultaten.

• Als u een omnichannel-promotie heeft (die zowel in de winkel als online beschikbaar is), geeft u de waarde op als online_and_in_store.
  • De waarde 'in de winkel' kan alleen worden gebruikt door deelnemers van de open bèta voor lokale promoties.

Voorbeelden

Promotiegegevens voor een online uitverkoop waarbij 10% korting wordt gegeven op alle artikelen
Kenmerk Waarde
Id [id] 10_percent_off_online_sale
Titel [title] Online uitverkoop 10% korting

In aanmerking komende plek voor promotie [redemption_channel]

Online