I det här hjälpcentret hittar du innehåll för både Merchant Center Next och klassiska Merchant Center. Titta efter logotypen längst upp i varje artikel för att se till att du använder artikeln som gäller för din Merchant Center-version.

kampanjdestination [promotion_destination]

En anpassad ikon för Merchant Center Classic och Merchant Center Next.

Värdet för kampanjdestination [promotion_destination] anger var en kampanj visas.

Användningsområde

Required Krävs för alla kampanjer.

Följande värden stöds för attributet:

• annonser för lokala butikslager [Local_inventory_ads]
  • shopping-annonser [Shopping_ads]
  • köp på Google-annonser [Buy_on_Google_listings]
  • gratisannonser [Free_listings]

Format

Följ de här riktlinjerna för formatering för att se till att vi förstår den data du skickar.

Värden som stöds Local_inventory_ads, Shopping_ads, Buy_on_Google_listings, Free_listings
Upprepat fält Ja
Filformat Exempelpost
Textflöden

Värden som stöds:

• [Local_inventory_ads]
  • [Shopping_ads]
  • [Buy_on_Google_listings]
  • [Free_listings]
XML-flöden <g:promotion_destination>Local_inventory_ads</g:promotion_destination>

Information om hur du formaterar data för Content API finns i Content API for Shopping.

Minimikrav

Du måste uppfylla de här kraven för att kunna visa din produkt. Vi underkänner din produkt om du inte följer kraven, och vi meddelar dig detta i ditt Merchant Center-konto.

• Om du inte anger en destination genom att inkludera ett värde som stöds i flödet visas kampanjen i Shopping-annonser och gratisannonser som standard.
  • Värdet [Buy_on_Google_listings] gäller endast annonsörer som är registrerade för Köp på Google.
  • Värdet [free_listings] är endast tillgängligt i USA och kräver ett godkänt erbjudande för gratisannonser.

Tips

De här tipsen kan hjälpa dig gå längre än de grundläggande kraven och optimera din produktdata för att få bästa möjliga resultat.

• Vi rekommenderar att skicka in erbjudanden via ett kampanjflöde i strukturerat format så att de godkänns snabbare.
  • Om du vill skicka in en kampanj till fler än en destination skickar du varje destinationsvärde som en separat kolumn.

Exempel

Kampanjdata för en årsdag som ska visas i annonser för lokala butikslager och Shopping-annonser
Attribut Värde
id [id] anniversary_sale
titel [title] Årsdagsrea
kampanjdestination [promotion_destination]
  • [Local_inventory_ads]
  • [Shopping_ads]