I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Promoteringsdestinasjon [promotion_destination]

Et egendefinert ikon for den eldre versjonen av Merchant Center og Merchant Center Next.

Verdien for promoteringsdestinasjon [promotion_destination] indikerer hvor promoteringen vises.

Bruksområder

Required Obligatorisk for alle promoteringer.

Dette er verdiene som støttes for dette attributtet:

• Annonser for varer i butikk [Local_inventory_ads]
  • Shopping-annonser [Shopping_ads]
  • Kjøp på Google-oppføringer [Buy_on_Google_listings]
  • Kostnadsfrie oppføringer [Free_listings]

Format

Følg disse retningslinjene for formatering for å sikre at vi forstår informasjonen du sender inn.

Støttede verdier Local_inventory_ads, Shopping_ads, Buy_on_Google_listings, Free_listings
Gjentatt felt Ja
Filformat Eksempeloppføring
Tekstfeeder

Støttede verdier:

• [Local_inventory_ads]
  • [Shopping_ads]
  • [Buy_on_Google_listings]
  • [Free_listings]
XML-feeder <g:promotion_destination>Local_inventory_ads</g:promotion_destination>

Hvis du vil formatere dataene dine for Content API, kan du se ressursen Content API for Shopping.

Minstekrav

Du må oppfylle disse kravene for å vise produktet ditt. Hvis du ikke oppfyller disse kravene, blir produktet avvist. Du får beskjed om dette i Merchant Center-kontoen din.

• Hvis du ikke angir noen destinasjon ved å inkludere en støttet verdi i feeden, vises promoteringen som standard i Shopping-annonser og kostnadsfrie oppføringer.
  • Verdien [Buy_on_Google_listings] gjelder bare for annonsører som er registrert for Kjøp på Google.
  • Verdien [free_listings] er bare tilgjengelig i USA og forutsetter et godkjent tilbud for kostnadsfrie oppføringer.

Anbefalte fremgangsmåter

Med disse anbefalte fremgangsmåtene kan du optimalisere produktinformasjonen din ut over de grunnleggende kravene.

• Vi anbefaler at tilbud sendes inn via en promoteringsfeed i et strukturert format, for å få raskere godkjenning.
  • For å sende inn promoteringen til mer enn én destinasjon, send inn hver destinasjonsverdi som en egen kolonne.

Eksempler

Promoteringsinformasjon for et jubileumssalg som skal vises i annonser for varer i butikk og Shopping-annonser
Attributt Verdi
ID [id] anniversary_sale
Tittel [title] Jubileumssalg
Kampanjedestinasjon [promotion_destination]
  • [Local_inventory_ads]
  • [Shopping_ads]