I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Kampagnedestination [promotion_destination]

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Værdien for kampagnedestination [promotion_destination] angiver, hvor en kampagne vises.

Hvornår de kan bruges

Required Påkrævet for alle kampagner.

Her kan du se de understøttede værdier for denne attribut:

• Annoncer for lokalt butikslager [Local_inventory_ads]
  • Shopping-annoncer [Shopping_ads]
  • Køb på Google-fortegnelser [Buy_on_Google_listings]
  • Gratis fortegnelser [Free_listings]

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Understøttede værdier Local_inventory_ads, Shopping_ads, Buy_on_Google_listings, Free_listings
Gentaget felt Ja
Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds

Understøttede værdier:

• [Local_inventory_ads]
  • [Shopping_ads]
  • [Buy_on_Google_listings]
  • [Free_listings]
XML-feeds <g:promotion_destination>Annoncer for lokalt butikslager</g:promotion_destination>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til ressourcen Content API for Shopping.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om det på din Merchant Center-konto.

• Hvis du ikke angiver en destination ved at medtage en understøttet værdi i dit feed, vises din kampagne som standard i Shopping-annoncer og gratis fortegnelser.
  • Værdien [Buy_on_Google_listing] gælder kun for annoncører, som er tilmeldt Køb på Google.
  • Værdien [free_listings] er kun tilgængelig i USA og kræver et godkendt tilbud for gratis fortegnelser.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Vi anbefaler, at tilbud, der indsendes via et kampagnefeed, bruger et struktureret format med henblik på hurtigere godkendelse.
  • Hvis du vil indsende din kampagne til mere end én destination, skal du indsende hver destinationsværdi som en separat kolonne.

Eksempler

Kampagnedata for et jubilæumsudsalg, der skal vises i annoncer for lokalt butikslager og Shopping-annoncer
Attribut Værdi
Id [id] anniversary_sale
Titel [title] Jubilæumsudsalg
kampagnedestination [promotion_destination]
  • [Local_inventory_ads]
  • [Shopping_ads]