In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Kortingspercentage [percent_off]

Een eigen icoon voor Merchant Center Next en de klassieke versie van Merchant Center.

Gebruik het kenmerk kortingspercentage [percent_off] om een promotie te maken met een procentuele korting op aankopen.

Op deze pagina

Wanneer te gebruiken

Optional Optioneel voor alle promoties.

Indeling

Volg deze richtlijnen voor de indeling, zodat Google uw ingediende gegevens begrijpt.

Type Geheel getal
Herhaald veld Nee
Bestandsindeling Voorbeeld van invoer
Tekstfeeds 10
XML-feeds <g:percent_off>10</g:percent_off>

Bekijk de bron Content API for Shopping om uw gegevens voor de Content API in te delen.

Minimumvereisten

Dit zijn de vereisten om uw promotie in Merchant Center te tonen. Als u niet aan deze vereisten voldoet, keuren we uw promotie af. Dat laten we u weten in uw Merchant Center-account.

Voorbeelden

Een promotie met 50% korting op President's Day

Kenmerk Waarde
Aanbieding-id [promotion_id] half_off_presidents_day_sale
Promotietitel [long_title] Alles voor de helft van de prijs op President's Day
Kortingspercentage [percent_off] 50