In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Startdatum promotie [promotion_effective_dates]

Een eigen icoon voor Merchant Center Next en de klassieke versie van Merchant Center.

Gebruik het kenmerk startdatum promotie [promotion_effective_dates] om een start- en einddatum voor uw promotie in te stellen.

Op deze pagina

Wanneer te gebruiken

Required Vereist voor alle promoties.

Indeling

Volg deze richtlijnen voor de indeling, zodat Google uw ingediende gegevens begrijpt.

Type Unicode-tekens (aanbevolen: alleen ASCII)
Herhaald veld Nee
Bestandsindeling Voorbeeld van invoer
Tekstfeeds
  • Start- en einddatum worden van elkaar gescheiden door een schuine streep (/).
  • De datumnotatie is JJJJ-MM-DD, gevolgd door de letter 'T', de tijd van de dag waarop de uitverkoop begint of eindigt, en een expressie van de tijdzone voor de uitverkoop.
  • Als uw promotie geldig is van 03:00 uur op 19 juli 2009 tot 21:00 uur op 26 juli 2009 EST (Eastern Standard Time), voert u het volgende in:
    • 2009-07-19T03:00:00-05:00/2009-07-26T21:00:00-05:00
  • Als uw promotie geldig is van 03:00 uur op 19 juli 2009 tot 21:00 uur op 26 juli 2009 GMT (Greenwich Mean Time), voert u het volgende in:
    • 2009-07-19T03:00:00+00:00/2009-07-26T21:00:00+00:00
XML-feeds

<g:promotion_effective_dates>2009-07-19T03:00:00-05:00/2009-07-26T21:00:00-05:00</g:promotion_effective_dates>

<g:promotion_effective_dates>2009-07-19T03:00:00+00:00/2009-07-26T21:00:00+00:00</g:promotion_effective_dates>

Bekijk de bron Content API for Shopping om uw gegevens voor de Content API in te delen.

Minimumvereisten

Dit zijn de vereisten om uw promotie in Merchant Center te tonen. Als u niet aan deze vereisten voldoet, keuren we uw promotie af. Dat laten we u weten in uw Merchant Center-account.

• Voor promoties geldt een limiet van 6 maanden (183 dagen).

Best practices

Met deze best practices kunt u uw productgegevens optimaliseren voor de beste resultaten.

• GMT is Greenwich Mean Time. -5 uur staat voor EST en -8 uur staat voor PST.
  • Zomertijd: -4 uur staat voor EDT en -7 uur voor PDT.
  • Als u de promotiebuilder gebruikt, wordt alleen het kenmerk startdatum promotie [promotion_effective_dates] ondersteund. De tijd wordt standaard ingesteld op de tijdzone van uw Merchant Center-account. Als u de promotie in een andere tijdzone wilt weergeven, past u de tijdzone handmatig aan.
  • Tip: Voordat uw promotie begint, kunt u deze valideren met het kenmerk weergaveperiode promotie [promotions_display_dates]. Meer informatie over de feedindeling en kenmerken van promoties

Voorbeelden

Een nieuwjaarspromotie met 50% korting

Kenmerk

Waarde

Aanbieding-id [promotion_id]

new_years_sale

Promotietitel [long_title]

50% korting voor het nieuwe jaar

Kortingspercentage [percent_off]

Startdatum promotie [promotion_effective_dates]

2019-12-30T03:00:00+00:00/2020-01-01T21:00:00+00:00