I det här hjälpcentret hittar du innehåll för både Merchant Center Next och klassiska Merchant Center. Titta efter logotypen längst upp i varje artikel för att se till att du använder artikeln som gäller för din Merchant Center-version.

Så löser du: Fel på målsida

En anpassad ikon för artikelrubrik i klassiska Merchant Center.

Målsidan fungerar inte. Kontrollera att alla målsidor läses in och att de inte är under uppbyggnad.

En målsida är den sida som användaren skickas till efter att ha klickat på en fordonsannons. Kunderna kan få en negativ upplevelse om en målsida inte matchar annonsen eller gratisannonsen. Google tillåter inte marknadsföring av innehåll som är onödigt krångligt eller frustrerande att navigera i.

Anvisningar

Kontrollera att link_templateoch link och/eller ads_redirect har korrekta och förväntade webbadressvärden för fordonets målsidor.

1. Varan får inte leda till en webbplats som är under uppbyggnad eller en webbplats som länkar till en felsida med en statuskod som börjar med 4 eller 5 (t.ex. ett 405-fel). Om målsidan inte fungerar ska du pausa varan tills webbplatsen fungerar korrekt. Alternativt kan du länka varan till en annan del av webbplatsen som fungerar.
  2. Kontrollera att målsidorna fungerar som de ska för alla platser, oavsett vilken inriktning du använder för varan. Även om målsidan läses in korrekt hos dig kanske den ser konstig ut under andra omständigheter, t.ex. i andra webbläsare och appar, eller i våra system.
  3. Kontrollera din målsida i olika webbläsare och enheter, och kontrollera att den alltid länkar till en fungerande webbplats.
Obs! En ny granskning utförs automatiskt när du har åtgärdat problemet. Detta kan ta upp till 72 timmar.