In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Oplossing voor: Fout met landingspagina

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Uw landingspagina werkt niet. Zorg ervoor dat al uw landingspagina's goed worden geladen en dat er niet aan wordt gewerkt.

Een landingspagina is de pagina die wordt geopend wanneer een klant op uw voertuigadvertentie klikt. Als een landingspagina niet overeenkomt met uw advertentie of gratis productvermelding, kunnen klanten dat als negatief ervaren. Google verbiedt de promotie van content die onnodig ingewikkeld is of waarin het frustrerend navigeren is.

Instructies

Zorg ervoor dat de kenmerken link_template, link en/of ads_redirect de juiste en verwachte URL-waarden hebben voor de landingspagina's van uw voertuigen.

1. Uw artikel mag niet leiden naar een website waaraan wordt gewerkt of een site die linkt naar een foutpagina waarop een statuscode wordt weergegeven die begint met een 4 of een 5 (zoals een 405-fout). Als uw landingspagina niet werkt, moet u uw artikel onderbreken totdat uw website volledig functioneel is. U kunt uw artikel ook linken aan een ander deel van uw site dat wel werkt.
  2. Controleer of uw landingspagina's correct werken voor alle locaties, ongeacht de locatie waarop u uw artikel target. Zelfs als uw landingspagina wel voor u wordt geladen, wordt deze mogelijk niet correct geladen onder andere omstandigheden, zoals in andere webbrowsers of apps, of door onze systemen.
  3. Controleer uw landingspagina in verschillende browsers en op verschillende apparaten om er zeker van te zijn dat deze altijd naar een werkende website leidt.
Opmerking: Er wordt automatisch een nieuwe beoordeling uitgevoerd als u het probleem heeft opgelost. Dit proces kan tot 72 uur duren.